Ik heb het toch maar gevierd.

Nog een dikke week en ik kan zeggen dat ik 3 maanden zonder reguliere medicijnen ben, en dat ik inmiddels 3 weken de paddenstoelencocktail slik van dr. Michal Heger.
Volgende week onder de scan, en 1 oktober uitslag. Hoe gaat die scan eruit zien? Hoe zullen mijn bloedwaarden zijn? Vind het zo ongelofelijk spannend, misschien is 3 weken nog te kort om resultaat te zien van die paddopil. Ik heb het al een keer gezegd, dat ik niet goed weet hoe het met me gaat……ik hoest naar mijn idee meer, maar toch voel ik me zeker niet slechter dan een tijdje terug; ik loop op twee sporen: 1 is dat het lichaam herstellende is van de chemo, en 2 deze paddopil versterkt mijn immuunsysteem; Weet niet goed wat wat is en doet.  Ik moet gewoon afwachten en me er niet zo druk over maken, vertrouwen hebben, in het NU blijven maar dat blijft makkelijker gezegd dan gedaan. Binnenkort weet ik het.

De taartjes Wulf zijn alle drie in de zomer jarig en mijn kids vonden het leuk om het dit jaar samen te vieren omdat twee van ons een kroonjaar hebben bereikt.
2 vriendinnen van mij, die zusjes van elkaar zijn en ieder een cateringbedrijf heeft, boden ons  locatie- en catering aan en 2 andere schatjes kwamen helpen!
Wooow! Dat is lieff!
En dat terwijl ze het razend druk hebben. Dat prachtige aanbod hebben we met beide handen aangenomen.

De locatie werd de Maalderij, een pracht plek op het Landgoed Heerlijkheid Leur!  In de buurt van Wijchen. Het begin was er, maar dan moet ik een lijstje maken met de mensen die ik graag op ons feestje hebben wil:
Ga ik voor 100-200 man? Of houd ik het klein?
Ik houd het klein, besloot ik. Er zullen mensen zijn, die dit lezen en denken: waarom ben ik niet uitgenodigd?
Omdat we met z’n drietjes mensen uitnodigden, en wat ik heel vervelend vind, voor zowel de gast als voor ons, als ze helemaal niemand kennen en dan alleen komen te staan. Ik voel me dan zo ongelukkig, wil erbij gaan staan maar dat lukt natuurlijk helemaal niet. Dus heb ik het ingevuld voor deze of gene om niet uit te nodigen.
Ben heel goed in invullen voor een ander, terwijl ik juist NIVEA: niet invullen voor een ander moet doen, maar kan het niet nalaten.

Leur is een uur rijden van Deventer. We zijn daarom de avond ervoor gaan slapen op de Minicamping Zus&Zus in Hernen, heel vlakbij de Maalderij bij de superleuke tweelingzusjes Marlène en Karin, dan waren we er maar vast de volgende dag, om op te bouwen.
We hadden een schattige pipowagen gehuurd en een tent geleend zodat we met z’n viertjes onderdak hadden.
Aan het einde van de middag kwamen we aan op de camping, met een volgeladen auto met spulletjes voor het feest, en eigenlijk niet echt dingen voor op de camping.
Eén van de zusjes zei ons dat we met de auto naar de plek konden rijden; Zo gezegd zo gedaan. Pfff, we moesten door een smalle doorgang, want aan beide kanten stonden tenten en of kleine campertjes. Iedereen was ‘thuis’ het diner aan het voorbereiden, dus we hadden de volle aandacht van hen. Dat voelde niet zo fijn.
De tent werd met beschrijving en You Tube filmpje opgezet, want we zijn geen van allen kampeerders. Ja , ikke eigenlijk wel, maar dat is wel 100 jaar geleden.
Toen de tent stond, hebben we online pizza besteld, en tijdens het wachten erop, kwamen de laptops op tafel om wat puntjes op de i te zetten voor het feest.
We hadden  geen van 4en slippers of een kottte broek bij ons. Dus we staken behoorlijk af. Alle buren hadden inmiddels t’eten op , en nu werden de vuurkorven en houtkacheltjes klaargemaakt, zodat die meteen aangestoken kon worden zo gauw de zon onderging.
Tegen de tijd ( 22.00 uur) dat onze buren zich klaar gingen maken voor de nacht, verlieten wij de camping, onder het netjes goeiendag zeggen waar we langs liepen.
Wij gingen nog even naar de Maalderij, het feest van die dag was afgelopen, de gasten waren weg dus de kust was vrij voor ons.
Oa vast wat drank koud gezet en even met ‘de chef’ dingen doorgenomen.

Ik hoefde eigenlijk niet veel te doen aan het feestje; oa moest ik saffraan meenemen en voor een welkomstdrankje zorgen. Saffraan was ik vergeten, en de ochtend van het feestje moest ik voor het drankje nog naar de supermarkt.
Altijd op het laatste moment. Pffff! Maar ondertussen moest de tent afgebroken worden, de pipowagen netjes achterlaten en de boel gaan klaarzetten voor ’s middags. Ik werd iedere keer op een stoel gezet, want anders zou ik al kapot zijn voordat het begon.

Zo ook nog gauw even opmaken: ik zat nog te schminken terwijl de eerste gasten al  binnenkwamen  Ooh ooh ik leer het toch nooit!
De weersvoorspellingen waren goed, dus het kon lekker buiten.
Wat was het een relaxed feestje: lieve mensen, zon, drank en heerlijke happen! Het was zo goed te zien dat iedereen het naar z’n zin had.
En dan opeens is er een liefdevolle speech van een vriendin namens meer vrienden, die GEM op de kop hadden getikt; Het is een eau de toilette van Cleef & Arpels die niet meer te krijgen is. Het was echt mijn geurtje. Ze hebben het ergens in Engeland gevonden.
Dat was een enorme verrassing voor me! Zoo lief weer!
Ondertussen maakten de zusjes een hele grote paella, waar wij heel dol op zijn en wat er altijd indrukwekkend uitziet.
Ik heb genoten die dag! Wat ik zo fijn vind, is dat ik op mijn 60ste kan zeggen dat ik alleen maar lieve mensen om me heen heb, en dat voelt als een heel warm bad;

Er waren ook 2 vriendinnen van mijn ouders met man gekomen. Zo lief, want ze zijn  op leeftijd: tussen 78 en 84. Zij waren destijds een stuk jonger dan mijn ouders, maar het waren mijn tantes en ooms. Zo noemde je alle vrienden van je ouders. Mijn ouders zijn allang overleden, maar met hen heb ik nog contact, en ze letten op mij, zij het van een afstandje. Ik vergeet steeds dat ze een beste leeftijd hebben, maar ze zijn nog behoorlijk kwiek en een poort naar mijn jeugd wat heel vertrouwd voelt en me heel dierbaar is.
En zo liep jong en oud door elkaar.
Het was een heel gezellig feestje, ben mijn 2 vriendinnen enorm dankbaar dat ze dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.
En dat terwijl ik begin van het jaar zei: ‘ik ga geen feestje vieren voor mijn 60ste, en als ik het toch ga doen dan hier bij mij op de parkeerplaats, met het thema: BYO ( Bring your own) en lekker dansen. Maar dit was toch een heel stuk leuker, fijner en gezelliger !

Verder heb ik deze week niet veel uitgevoerd, 3x Reiki gehad en gisteren naar de  sauna geweest, heb zowaar voor het eerst zonder pruik daar rondgelopen. Was heel fijn, kon ik weer lekker met mn hoofd onder water! Niemand keek er vreemd van op.

Het was wederom een lieve week!
Ik zet hier nog even wat adressen, die ik jullie niet wil onthouden:
http://www.minicampingzusenzus.nl , super geschikt als je the Walk of Wisdom loopt, of als je gewoon wil relaxen en je eigen wandelroute wil bepalen.
http://www.heerlijkheidleur.nl  als je met 15 man een boerderij wil huren op het Landgoed in het idyllische Leur.
http://www.deleursemaalderij.nl, voor vergaderingen, presentaties, recepties, private dinners wat je maar wil. De catering is super!
en Kloris en Roosje, catering in Amsterdam.
De laatste 2 zijn van mijn vriendinnen Liesbeth en Veronique van Rijckevorsel, ze komen door heel Nederland en zelfs het buitenland is geen probleem.  dus bel of mail ze gewoon. Ze kunnen alles!  Succes, heerlijk eten en gezelligheid verzekerd!

Tot volgend week vrijdag!
liefs, xxx