BAND BLUE JAYS speelt speciaal voor mij Seven Bridges Road! !!!!

En weer een week voorbij! 
En ben ik in MEI beland! Joehoeoe! Het was krabbelen geblazen, maar wel gelukt!
Bij de eerste zinnen denk ik steeds: waar ga ik het in godsnaam over hebben; ben tot nu toe, ‘de dam’ niet af geweest, dus moet ik weer even heel hard gaan nadenken, wat ik jullie ga schrijven.

Vorige week schreef ik dat ik me prima voelde, en dat dat zich door ging zetten omdat ik dacht de bestralingsheuvel genomen te hebben en dat ik nog verder vooruit zou gaan, maar het tegendeel is waar; dan word je wakker op een ochtend, kruipt je bed uit, er vanuit gaand dat je je net zo oké voelt als gisteren ; maar dan merk je al heel gauw dat de bewuste linkervoet niet mee wil werken dus dat ik me heel goed moet focussen met m’n ietwat slaperige hoofd om niet om te vallen.
Onder de douche merkte ik dat ik me eigenlijk niet lekker voelde; ietwat misselijk. Dus  achteruitgang grrrrrr! Hoe kan dat toch? Niemand die het weet.
Dan maar paracetamol erbij nemen, en dat verlicht wel wat.
Maar ik ben allang  blij als ik  zo een tijd de boot recht kan houden.

Ik heb deze afgelopen week elke dag van de lift gebruik gemaakt; en zoals iemand me stuurde: je moet net doen alsof je in een stoeltjeslift boven de skipiste hangt. Goeie tip! Ik doe mijn ogen dicht tijdens ‘de reis’. Wel een tegenvaller als je dan op je eindpunt bent en ziet dat de werkelijkheid totaal anders is.
Maarrrr……. vanmorgen wilde ik naar beneden en toen deed dat ding het weer eens niet. Huh? Vorige week ook al niet.
Van alles geprobeerd, maar ik heb ‘m niet aan de praat gekregen. Dadelijk kijkt mijn dochter er wel even naar dacht ik. Ik heb ondertussen het gebruiksaanwijzingenboekje  opgesnord, dacht het zelf te kunnen oplossen maar ik snapte, zelfs van de eenvoudige tekeningetjes, helemaal niks; Afgezien van mijn leeftijd, dat je dingen vergeet, merk ik ook dat die hele bestralingssessie me zeker niet intelligenter heeft gemaakt.

Goed nieuws! De ANWB hoeft niet te komen, ik moest gewoon op de af en toe rood oplichtende knop drukken om ‘m aan de praat te krijgen; ik durfde er niet aan te komen, omdat ik dacht dat de monteur me dat had gezegd . Een hersenspinsel dus. Want er moest juist wel op gedrukt worden, maar ik durfde het niet, was veel te bang gelanceerd te worden haha!
Ben vanmorgen dan maar weer lopend de trap afgegaan, wat een hele klus was omdat die stoel in de weg zat. Je zult echt invalide zijn.
Ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Weet niet of dat ooit nog goedkomt……..

Ik hoop jullie er niet mee te vervelen, maar moet jullie toch iets schrijven;
ben weer enorm verwend!
 ik heb van een oud collega van de Rabobank, laatst, een lief filmpje gekregen waar ik veren in mijn reet gestopt kreeg;  ze vertelt dat wat een paar maanden geleden door haar band, BLUE JAYSS,  was aangeboden: bij mij een huisconcert geven, op dit moment niet mogelijk is, dus hebben ze, elk individueel een filmpje opgenomen en daarna in elkaar gezet wat nog best een klus scheen te zijn. En dat speciaal voor mij!
Ik ken alleen mijn collega.
Dat is toch niet normaal! Hoe lieffff!
Die Rabobankers zijn zo lief voor mij dat is echt bijzonder; een paar dagen geleden kwam er een andere oud collega op mijn terras zitten. En dat terwijl ik van een outsourcement bedrijf was uit Utrecht, ingehuurd door de Rabo, dan kom je er vaak heel moeilijk tussen. Maar daar was dat geen probleem, ze namen de receptiedames al heel snel op in hun midden.
Heb er niet zo heel lang gewerkt: dik 4 jaar en de laatste jaren zijn er heel veel medewerkers van die bank, ‘uitgenodigd’ om te vertrekken, oftewel met een zak centjes de laan uitgestuurd.  Sindsdien is het er daar niet gezelliger op geworden.
Kaartjes krijg ik ook veel met hele lieve woorden! Dank jullie wel! Ben er heel blij mee! Doet me zo goed!

Ondanks dat ik wat misselijk ben, kan ik wel gewoon eten; ik eet elke dag het liefst asperges of sushi. Asperges zijn vochtafdrijvend ènnn…..er schijnt een stof in te zitten die anti-kanker is, dus ik eet het graag! Elke avond en elke ochtend ga ik op de weegschaal staan om te kijken of het vocht niet ineens heel veel meer is geworden.
Als ik asperges heb gegeten is er ’s ochtends wat meer af dan als ik iets anders heb gegeten maar het vocht zit er ook zo weer bij als ik de dagen erna iets anders eet.
Vanavond ga ik ze weer eten want een vriendin kwam mij vanmiddag een pond brengen. Heerlijk!

Check, sinds kort, elke morgen of  mijn haar al groeit; ik kan niet wachten. 
Het grappige is, dat bij het afscheren van het haar, in januari, er nog wat stekkels boven op mijn hoofd achterbleven en ik zei: die hoeven er niet af, die vallen er vanzelf wel af, maar niets was minder waar, want ze zitten er nog steeds, alleen mijn achterhoofd is glad , want die zijn wel uitgevallen.
Nu voel ik elke ochtend of er al iets van grijs gras groeit; vanmorgen dacht ik hele ienieminie stoppeltjes te voelen, maar zo ienieminie dat ik twijfelde, ik hoopte gewoon dat het waar was.
Ik vroeg vanmiddag of mijn dochter even wilde kijken maar zij hanteert, ook hier in huis, de 1.5 meter regel. Super verstandig, maar ze kon het uit de verte niet goed zien, ach niet het allerbelangrijkste; dat haar komt er vanzelf wel weer.
Het duurt zeker 4-5 maanden voordat ik pruik nr 4, af kan zetten.
Als ik er bij nadenk hoeveel gif mijn lichaam heeft moeten verstouwen, de laatste 10 jaar. valt het me nog mee dat ik er vandaag nog zo bijhang.
Maar ja , als ik het niet had gehad, was ik allang het hoekie om geweest.
Dus ben ik er maar dankbaar voor! Hahaha

Het was een best fijne week, los van het me net niet lekker voelen, maar als het zo nog een hele tijd blijft, teken ik ervoor!
Tot volgende week vrijdag!
Liefs xxx