Sinds gisteren ben ik in het bezit van een kraampakket van een 70 plusser!!

En weer een week voorbij!
Deze was helaas weer een stukje zwaarder, dan vorige week.
Ik hoop elke week op vooruitgang, maar dat is natuurlijk utopie.
De huisarts komt niet voor niets elke week bij me langs, en niet om in de poppetjes van me ogen te kijken.

De laatste dagen voelde ik me totaal niet lekker, en merk ik dat het lopen weer slechter is geworden, en ik nu blij ben met de rollatoren.
Wat dat betreft, leven we in een prima land met al deze voorzieningen; want sinds gisteren ben ik in het bezit van een ‘kraampakket’ voor de 70 plusser: een loopplank bij de voordeur, een rollator voor beneden en boven, wc bril verhogers: dat is een stellage om de wc heen waar je van schrikt, een postoel naast mijn bed. Met een plastic zak erin met korrels, die absorberen zodat je niet in de stank slaapt.
Zouden kattenbak korrels ook helpen?

Je leest het, ik heb vanaf nu, een circuit af te leggen wat me save in bed doet belanden, en dat is zeker wat waard.
En die enorme stellage om mijn wc heen, is eigenlijk wel lekker:
want….
Ik merk, als tv verslaafde, ik niks hoef te missen van het programma als ik op de wc zit, omdat ik de huiskamer- en de wc deur dan wijd open zet, en op mijn riante zetel, zeg maar troon, ga zitten, voel ik me het heertje. Heerlijk!
Allemaal voordelen! Hahahaha

Vandaag heeft de huisarts gebeld, om te kijken of ik last heb van de warmte, maar dat is gelukkig niet het geval, ik zit hier heerlijk koel onder een enorme ventilator met alles potdicht. Dus mij smelten ze hier niet weg.

Zo voorzichtig ik met de ophogingen ben tot nu toe, zo ben ik vandaag tot een conclusie gekomen:
Nu de Corona maatregelen versoepeld zijn, wordt het tijd dat ik van mijn bank afkom, waar ik al sinds half januari op lig; toen ik begon met de bestralingen.
Dus…… ik dacht als de huisarts me nou eens vol stopt met medicijnen, zodat ik lekker opgepept ben.
Dan heb ik de puf weer om dingen te doen wat natuurlijk hartstikke leuk is, maar op dit moment totaal niet in mijn systeem zit; ik ga gewoon elke avond en ochtend volgens plan naar boven en naar beneden en overdag is mijn ‘werkterrein’ van de keuken naar het terras. ik merk dat ik in deze afgelopen maanden een gewoontedier ben geworden, terwijl ik dat nog nooit ben geweest.

Dus nu moet ik van die bank af!!!!
Sloepje varen waar ik voor uitgenodigd ben.
Vriendinnen die met me in een camper langs memory lane willen meenemen; dus mocht er nog iemand een camper op ‘de dam’ hebben staan waar 6 sijsjes in kunnen slapen, houden wij ons aanbevolen.
Ik bedacht me vanmorgen: we zouden de SRV bak van Tonneke kunnen huren misschien.
Ken je Tonneke uit Tilburg? Zo’n fantastisch mens!
Leve de vrouw van de SRV! 2 doc superdocu!
Ze rijdt, met een heel groot kloppend hart door de buitenwijken van Tilburg; wie wat op de pof wil kopen, mag dat doen terwijl ze, eens in de zoveel tijd bij haar boekhouder moet verschijnen om aan te horen dat het zo niet langer kan: ze heeft namelijk door de jaren heen een behoorlijke schuld opgebouwd en betaalt een enorm hoge rente waardoor ze maar niet van deze schuld afkomt. Boekhouder raadt haar aan op te houden met dit soort praktijken. Tonneke heeft daar heel veel moeite mee.
Dus hele hele hele dikke kans, dat ons Tonneke de hele zomer gewoon doorwerkt en niet ligt te chillen met haar blote billen op de Malediven.
Ze zou het wel enorm verdienen.
Samen met Nadège (huishoudelijke hulp op Chateau Meiland) naar de Malediven, schiet me ineens door mijn hoofd.
Als ze jonger waren geweest dan deden ze vast mee aan het programma Catfish op MTV.
Lang Leve DE Liefde kijk ik ook naar;
het zal je vader of moeder zijn die lieve dingen zegt tegen degene hij of zij nog maar een paar uur kent, en dan bij elkaar in bed duikt.
Wat kijk ik toch een pulp hè!
De persconferenties van Rutte en de heer van Dissel die alleen maar cijfertjes monotoon ophoest, volg ik ook wel maar ik moet toegeven dat ik de tv pulp leuker vind.
Ben wel heel blij met de versoepeling; lekker terrasje pakken met goed gezelschap. Ik verheug me erop!

Het was dus niet zo’n fijne week , en de hoop op een goede is groot;
Moet toegeven dat ik nog steeds niet begonnen ben aan de helmkruid; durf die alcohol niet te drinken, ben bang dat het zo’n aanslag op mijn lever is.
Moet het toch proberen,dus ik beloof dat ik het deze week wel ga doen.
Wie weet is het het ei van Columbus!
Wordt vervolgd!
Tot volgende week!
xxx