De laatste …

Meer dan een week voorbij… En dit is niet de blog waar jullie op hebben gewacht.  

Hoewel we allemaal wisten dat het onvermijdelijk was, overleed mama afgelopen dinsdag toch nog onverwacht. Het voelt voor ons gek om deze plek nu te gebruiken, maar het lijkt ons de enige manier om zo veel mogelijk mensen voor wie mama iets betekende te bereiken. Ze vond het fantastisch dat Kiek Tanja zo veel lezers had en heeft zich enorm gesteund gevoeld door alle lieve berichten die er telkens weer op volgden. Misschien vinden we later de kracht om deze blog voor iets moois te gebruiken, voor nu is het vooral belangrijk jullie te informeren:  

Er is gelegenheid tot condoleren op zondag 26 juli tussen 15.00 en 17.00 uur aan de Kuiperij 22 in Bathmen. Maandag 27 juli kunt u Tanja uitzwaaien als wij om 13.00 uur vanaf de Kuiperij vertrekken.  

In verband met het coronavirus vindt het afscheid plaats op uitnodiging.  

Mama heeft jullie vast zoveel ze kon bedankt voor alle lieve woorden, maar wij doen dat langs deze weg graag nogmaals. Het was en is nog steeds hartverwarmend!

Dominique en Maryse