De avonturen van Notty Nosy

VAN MARYSE EN DOMINIQUE

Vrijdagavond 19.00 uur een blog… we durven deze bijzondere plek alleen maar te gebruiken omdat we echt iets heel moois te delen hebben.

Inmiddels zijn er heel veel weken voorbij. Weken van diep intens verdriet, maar gelukkig ook van veel steun en warmte, van schaterlachen om alle geweldige herinneringen. Daar willen we jullie graag nogmaals voor bedanken. 

Nu schijnt de zon voorzichtig weer en breekt de lente aan, tijd om het leven te vieren! Het nieuwe leven van Delphine, de prachtige dochter van Dominique en Julian die op 1 november werd geboren. We vieren ook de verjaardag van papa die morgen 78 zou zijn geworden. Een perfect moment om een ander belangrijk personage tot leven te laten komen… ons aller Notty Nosy! 

Zoals velen van jullie weten heeft mama “De avonturen van Notty Nosy” in haar laatste maanden geschreven. Wij kennen Notty al heel lang, papa bedacht het karakter vele jaren geleden en was van plan een kinderboek over het markante neushoorntje te schrijven. Hij heeft dat helaas zelf niet meer kunnen doen en mama was altijd al vastbesloten het boekje voor hem te schrijven. Maar jullie kennen haar: overal vond ze gezelligheid, malle avonturen en andere afleiding, waardoor ze er natuurlijk never nooit aan toe kwam. 

Toen we Delphine verwachtten was het wel meteen duidelijk: zij zou haar oma helaas nooit zelf leren kennen, maar zou dat zeker gaan doen via Notty Nosy. De verhalen over het neushoorntje zijn dan ook allemaal waargebeurd, het zijn de avonturen die mama zelf als kind meemaakte! Tegelijkertijd maken ze op een speelse manier de levenslessen duidelijk die ze zo graag aan Delphine en andere kindjes wil meegeven. En nu is het dan eindelijk zo ver… 

Het boek “De avonturen van Notty Nosy” is vanaf nu voor iedereen te bestellen! De webshop en alle informatie staat op www.stichtingkiektanja.nl.

We hopen dat we jullie met dit boekje een mooie tastbare herinnering aan mama kunnen geven. Dat haar bijzondere “kiek” op het leven ons allemaal bijblijft. Wij zullen er in elk geval alles aan doen om in mama’s eer liefde en vrolijkheid te blijven verspreiden zo ver we maar kunnen. Proost! 

P.S. Met speciale dank aan Marita van der Gouw en Marloes Lubberding, zonder wie dit alles nooit tot stand zou zijn gekomen.